Om oss

Siden etableringen i 1948 har vi bygd stein på stein og framstår i dag som en komplett og moderne marina. Fra å ha en liten slipp hvor småsjarker kunne hales opp,har vi nå kai med stor krankapasitet og verksted med betydelig areal og moderne fasiliteter.

Den første tiden var det i hovedsak fiskere som var den største kunde-gruppen, men ettersom årene har gått, har vi en klar dreining mot fritidsbåteiere. Siden 1999 har vi satset mer på fritidsbåtmarkedet og de første fritidsbåtene for salg i butikken kom i 1999.

I 2005 ble firmaet medlem i Norges første båtkjede; Wave. Dette har vært svært positivt og vi har virkelig videreutviklet oss siden starten. Kjeden er opptatt av kompetanseheving på alle nivå, og alle ansatte er flere ganger i året på kurs i Wave-skolen. I 2007 ble vi kåret til åretsWave-forhandler.

Kriteriene var seriøsitet, god styring, gode relasjoner internt i organisasjonen, lojalitet, samt gode resultater og utvikling. Dette er en utmerkelse som henger høyt og som bedriften er svært stolte av.

Men vi gir oss ikke der; Bedriften har gjennomgått flere ansiktsløftninger og omorganiseringer de siste årene. I 2011 ble alle aksjene i Standal Eiendom AS solgt til brødrene Harald og Geir Gulliksen. J. Weiberg Gulliksen AS er Nordens største forhandler av Volvo Penta og nærmeste nabo til Remvik & Standal AS. Mens JWG har satset på det kommersielle markedet, har R&S satset på fritidsmarkedet. Bedriftene har således aldri konkurrert, men alltid samarbeidet godt.

Remvik & Standal AS fortsetter som før som egen juridisk enhet og med de samme produkter. Med nye felles eiere oppstår nye muligheter for begge bedrifter og spennende planer om utvidelse og modernisering foreligger. Vi går en interessant fremtid i møte og ambisjonen er helt klar å bli en enda bedre totalleverandør for båtfolket!

Vi gleder oss til å treffe deg videre – Velkommen i havn!