Båt

Våre båtmerker er blant de mest fremgangsrike i Europa.

BELLA, FLIPPER OG AQUADOR 
fra Finske BellaVeeneet OY er Nordens nest største båtprodusent. De har bygget båter i over 40 år og har således lange tradisjoner i faget. Bella er innovative båtbyggere og lanserer i år mange nye prisvinnende modeller. Bella 9000 Hybrid, helt nytt design på Flipper båtene og spennende nyheter også fra prestisjefylte Aquador.

UTTERN 
produseres av Amerikanske Brunswick Company. Produksjonen flyttet fra Sverige til Polen i 2009. Uttern var Sveriges største produsent i småbåtsegmentet og de stolte tradisjonene går tilbake til l96l . Utterns gode kvalitet og design er viderutviklet og de produserer i dag båter fra 15 til 23 fot. Uttern er kjent for sine meget gode sjøegenskaper og høye utstyrsnivå til konkurransedyktige priser.

ARDEA 
Fra 2010 ble vi ny forhandler for de velkjente ARDEA båtene fra NB-Marine. NB-Marine AS holder til på Herdla, Askøy og har laget kvalitetsbåter i 25 år. Dette er solide kystbåter med store akterdekk og meget romslige og praktiske løsninger. I spekteret finner du båter fra 27 til 38 fot.

SANDSTRØM 
er våre bestselgere i småbåtsegmentet. Landstedsbåter og skjærgårdsjeeper med meget høy kvalitet. En av Sveriges eldste produsenter garanterer for solide båter egnet så vel til fiske som fritid. Siden midten av 60-tallet har mer enn 60.000 (!) båter rullet ut portene i Norrlångträsk. Rimelige kvalitetsbåter som du garantert blir formnøyd med!

DRIVE 
er en nyhet fra det Finske konsernet Fiskars. Også kjent som produsent av Buster. Drive har aluminium skrog og glassfiber innerliner. Utrolig gode sjøegenskaper og særpreget design fra Mannerfelt Designstudio skiller disse båtene fra de fleste. Styrken til aluminiumsskrog er nettopp styrken. Dette er skrog som gir deg en unik kjøreopplevelse!

NORDKAPP 
er også i vårt sortiment fra 2012. Meget lekre linjer og høy kvalitet kjennetegner Nordkapp. Med kontinuerlig produktutvikling og tradisjoner fra 1967, leder Nordkapp an utviklingen med en båtserie hvor sportslig design og høy kvalitet er like viktig som suverene sjøegenskaper!

Vi forhandler også et bredt spekter av gummibåter og RlB`er fra Valiant, Quicksilver,
Aquaquick og Grand.

Alle ovenfor nevnte merker er velkjente kvalitetsbåter som vi har lang og god erfaring med og trygt kan anbefale.
Alle våre båter er rigget med Mercury eller Eivindrude Outboards eller Inboards fra Cummins Mercruiser Diesel,
Yanmar eller Volvo Penta.

Uansett behov eller preferanse – vi har utvalget!